Cervesa del Montseny celebrà el seu 10è aniversari amb una gran festa

Cervesa del Montseny celebrà el seu 10è aniversari amb una gran festa

Cervesa del Montseny està de festa. El passat 20 de maig va complir el seu 10è aniversari amb una jornada de portes obertes que a l’empresa osonenca mai podran oblidar. Ningú imaginava el 2007 quan van engegar el projecte que poguessin arribar a la dècada venent cervesa

Un dels seus socis, Julià Vallès, va explicar en el discurs de benvinguda a la celebració qu Cervesa del Montseny està en el “seu millor moment”. Segons destacà l’empresari “la constància i les innovacions tecnològiques, sobretot en maquinària, han fet la resta“. També va reconeixer que hi ha tingut força a veure el moment “dolç” que viu el sector de la cervesa artesana. Tot i això, reivindica que quan van començar encara calia “picar molta pedra“. Vallès indica que l’empresa, després de creixements importants que l’any passat van arribar al 20%, està consolidada i aquest 2017 preveu créixer entre el 5 i el 10%.

Una jornada festiva i plena de cervesa

Els més ràpids de la Cursa de la Cervesa: 🏆Guillem Fernàndez, Martí Gutiérrez i Albert Generó!

La jornada va començar amb la primera Cursa de la Cervesa, un Cros que va fer la delícia de tots els runners. La sortida i l’arribada es va trobar a la seu de Cervesa del Montseny a Sant Miquel de Balenyà. La distància a cobrir va ser de 10km amb poc desnivell, una idea per a promoure l’esport i el consum moderat de cervesa artensana.

D’altra banda, la cervesera també va voler obrir el seu cor a tots els assistents. Des de primera hora del matí, es van poder fer visites guiades a les diferents plantes de producció i creació i als magatzems de les diferents cerveses que distribueix. A més a més, tant el públic com els corredors van poder gaudir durant tota la jornada de més de 20 aixetes de cervesa, amberveseres convidades. Tots els assitents van tenir la oportunitat de tastar la millor Craft Beer de: Evil Twin, Nómada, Against the grain, masmalta, La Pirata, Agullons o Moska.

Per últim, Cevesa del Montseny també va organitzar actuacions musicals que van donar un toc de festivitat a la diada impressionant. Els castellers Sagals d’Osona i els Bastoners de Malla, tot acompanyat per una gran botifarrada, també van participar en una festa que promet tornar aviat per clebrar més aniversaris i la consolidació com una de les referències del panorama cerveser artesanal europeu.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*