Xacolata

XACOLATA, és una pastisseria situada al barri Barceloní del Poblenou (Carrer Sancho d’Àvila, 175), inaugurada al febrer de 2012.

 Ofereixen als seus clients una gran varietat de productes artesanals elaborats diàriament al seu obrador: brioixeria, pastisseria, bombons i figures de xocolata.

Yolanda Rico Torrelles i Jordi Sala Sarrà, mestre pastisser i xocolater són els fundadors d’aquest deliciós lloc. Jordi compta amb una àmplia formació i experiència, dels quals cal destacar els seus stages a la Pastisseria Escribà (Barcelona), el Taller Laboratori El Bulli (Roses) i la Pastisseria de Francisco Torreblanca, premi al millor mestre pastisser d’Espanya el 1988 i millor pastisser d’Europa el 1990 (Elda, Alacant).

imatge

Després de la seva etapa formativa Jordi, va treballar com a Pastisser en diversos restaurants i pastisseries, dels quals cal destacar Hotel Mas Pau, amb una estrella Michelin (Figueres) i els seus últims sis anys a la Pastisseria Oriol Balaguer, treballant com a Xef Executiu.

A finals de 2011, Yolanda Rico i Jordi Sala decideixen emprendre el seu propi projecte, amb el qual tants anys havien somiat i creen XACOLATA. Allà els trobaràs, podràs provar els seus productes artesanals, triant entre una àmplia varietat de brioixeria, pastisseria, xocolateria i bomboneria. I si no trobes el que busques no tens més que demanar-ho, també ofereixen postres i xocolata per a diabètics.

image

0 comments on “XacolataAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*