ELS 5 MILLORS MUSEUS DE XOCOLATA

L’estiu ja s’acosta, i amb ell les vacances.  Per aquest motiu, us proposem un llistat dels 5 millors museus de xocolata; una llista que els amants del món de la xocolata no poden obviar si a més viatgen als països en els quals es troba cadascun d’ells.

En primer lloc trobem el Museu de la Xocolata de Colònia (Alemanya). Va ser inaugurat en 1993 i en ell, el visitant recorre més de 3.000 anys d’història de la xocolata, des de les civilitzacions asteca o  maya fins als nostres dies.

En segona posició trobem és per al Museu Els Secrets de la Xocolata (França), es tracta d’un museu que a més d’oferir un recorregut pel món de la xocolata i la seva història, ofereix diferents àrees temàtiques destinades a desenvolupar tallers demostratius, conferències, obres teatrals entorn del món de la xocolata, o salons on poder degustar plàcidament una àmplia varietat de xocolates.

En tercer lloc apareix La Fàbrica de Xocolata Phillip Island Xocolata Factory (Austràlia), una atracció turística per als apassionats de la xocolata que rep als seus visitants amb un cartell en el qual s’ofereixen deu raons per menjar xocolata. Destaquen en aquest museu les escultures de xocolata o les recreacions paisatgístiques de xocolata.

El quart lloc és per al Museu de la Xocolata de Bruixes Xoco Story (Bèlgica), aquest museu ofereix una àmplia i variada oferta, especialment per als nens. Mostra la història de la xocolata, tallers de xocolata per als escolars, receptes per elaborar tot tipus de postres…

Finalment, no podia faltar en aquesta llista el Museu de la Xocolata de Barcelona,  que ostenta un merescut cinquè lloc. A més d’introduir-nos al món de la xocolata, mostrar-nos magnífiques obres d’art o oferir-nos exquisides varietats per degustar, ens crida especialment l’atenció la gran quantitat d’activitats que s’organitzen durant tot l’any. Tot tipus de tallers com el “Taller de galetes de Nadal”, estampació de samarretes amb motius de xocolata, cursos de pastisseria, i una infinitat d’activitats per a nens i per a adults que permeten concebre al museu com un lloc molt dolç, divertit, entretingut i educatiu.

0 comments on “ELS 5 MILLORS MUSEUS DE XOCOLATAAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*