Chocolat Factory

Avui us presentem Chocolat Factory, més que una botiga especialitzada en xocolata , és una caixa de bombons, en la qual trobaràs productes insòlits, únics , variats , divertits , dissenyats per l’ inquiet ” maitre chocolatier – arquitecte ” de la casa.

Lilla Chocolat Factory bdgoW

Trobaràs des del ram de flors en versió xocolata amb fruites confitades i pistatxos verds , fins al fruiter de boles tansparentes de tres xocolates o el gerro comestible, passant per una col·lecció de més de 65 varietats de bombons elaborats amb alguns dels millors cacaus del món. També hi podrás probar des del ram de flors en versió xocolata amb fruites confitades i pistatxos verds , fins al fruiter de boles tansparentes de tres xocolates o el gerro comestible, passant per una col·lecció de més de 65 varietats de bombons elaborats amb alguns dels millors cacaus del món .

6

Si voleu seguir gaudint d’aquest espai xocolater, aquí us penjem l’enllaç de l’espai web de la botiga.

0 comments on “Chocolat FactoryAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*